DE IJSSALON
onwijs lekker ijs!

Niet zomaar een koud kunstje Ook IJskoud de beste zijn op jouw evenement?

De IJssalon verhuurt diverse IJskarren voor grote en kleine feestjes . Vol met IJs heeft U dan uren IJsplezier. En het ijs scheppen is een fluitje van een cent, na een bolletje of 10 kan zelfs één van de kinderen vanaf een jaar of 10 goed uit de voeten.

Geef me die ijskar!

Onwijs lekker IJs! En IJskoud de beste!

Robin Alting , eigenaar van DE IJssalon begon zijn loopbaan niet direct met ijs. Bij zijn ouders in de banketbakkerij werd de basis gelegd voor zijn latere succes. Een van de belangrijkste dingen aldus zijn vader is nooit concessies te doen aan de smaak, probeer het zo lekker mogelijk te maken!

Zijn persoonlijke voorkeur voor ijs kwam later aan bod. Na diverse stages bij goede ijssalons en IJsopleidingen in Nederland en België werd het tijd om de opgedane  kennis in de praktijk te brengen.

Lees nu verder

Laat je niks IJs maken Maar wij hebben echt alles wat jij lekker vindt

We hebben de klassiekers als vanille, pistache, aardbeien, stracciatella, framboos, chocolade (melk, puur én wit), kokos, rum-rozijn, citroen, banaan, mango, zwarte bessen, hazelnoot en yoghurt.

Daarnaast hebben we ook regelmatig  bijzondere smaken als snickers, bastognekoek, oma’s appeltaart, stroopwafel, verse munt, passievrucht, bitterkoekjes, cherry mania...

Al onze smaken

Blijf up to date & Volg onze socials!